Trygghet

Under renovering finns det ofta 3 huvudfaktorer som man vill ta hänsyn till. Att resultatet blir bra, att själva processen går smidigt och att prisbilden är rimlig. Vi är måna om att helhetsbilden ska vara av sådan karaktär att det ska löna sig att använda sig av oss.

Auktoriserade VVS-installatörer

Alla våra montörer har VVS-certifikat samt certifikat för Säker Vatteninstallation. Våra rörmokare är garanti för kvalité och rutiner på alla rörarbeten.

Lagar och krav

Alla våra kontrakt följer svensk lag och vi följer alla krav och standarder som minimum i alla våra leveranser. Vi tillhandahåller bilddokumentation vid slutförandet på arbeten där detta krävs.

Garantier

Hos oss ger vi 10 års garanti på badrum och 2 års garanti på övriga jobb.

Fackmannamässigt utfört

Montera garanterar fackmannamässigt utfört arbete i alla led. Både du och vi är nöjda när uppdraget är färdigställt vid rätt tidpunkt och avtalat pris. Du får alltid en slutrapport vid överlämnande.

Säker försäljning

Om du ska sälja din fastighet vid ett senare tillfälle har du alla våra utförda arbeten väl dokumenterade. Kvitton och dokumentationer erhålls av oss och våra samarbetspartners. Detta kommer öka trygghetskänslan hos köparen och därigenom kan det bidra till att öka priset du får vid eventuell försäljning.

Projektledning

Projektansvarig på Montera hanterar alla kontrakt och avtal. Du kommer att få en kontaktperson som koordinerar arbetet efter överenskomna mål.

Försäkring

Om en olycka inträffar under vägen är allt väl försäkrat. Det gäller både ditt hem, arbetstagaren och eventuella tredjeparter. Alla våra projekt kommer automatiskt bli försäkrade så att arbetet tryggt kan sättas igång.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag